Πτώση βλεφάρων και θεραπεία με laser

- Τι είναι αυτή η νέα φόρμα ενέργειας;
- Με ποιο μηχανισμό δρα τόσο αποτελεσματικά και ευεργετικά στις χαλαρωμένες η με ρυτίδες περιοχές της επιδερμίδας;

-Δημιουργεί διαφορά δυναμικού μεταξύ χειρολαβής και επιδερμίδας

-Σχηματίζει ένα πλευρικό τόξο παρόμοιο με έναν μικρό κεραυνό (ηλεκτρικά, ηλεκτροστατικά φορτία) που προκαλεί ιονισμό των αερίων που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα της επιδερμίδας.

-Εξαχνώνει τα υγρά των επιφανειακών ιστών χωρίς όμως η θερμότητα που προκαλείται από τον μικρό ‘’κεραυνό’’ να διεισδύει σε εν τω βάθει ιστούς.

-Μιλώντας για εξάχνωση ειδικότερα εννοούμε ότι οι ελαστικές ίνες του δέρματος μικραίνουν και αυξάνουν το πάχος του ιστοί. Έτσι έχουμε αποτέλεσμα ‘’lifting’’ αναίμακτο μη αφαιρετικό στην περιοχή των βλεφάρων του προσώπου γενικότερα του λαιμού του ντεκολτέ και άλλων περιοχών.

Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ‘’plexer’’ είναι μια γεννήτρια πλάσματος (όπου πλάσμα είναι η τέταρτη κατάσταση της ύλης) το οποίο με την επαφή του με το δέρμα και συγκεκριμένα την περίσσεια του, δημιουργεί μια εξάχνωση της επιδερμίδας (μηχανισμός παρόμοιος με το excimer laiser h to fempto second lazer) που χρησιμοποιείται στην χειρουργική οφθαλμολογία.

Το plexer είναι μια soft χειρουργική μέθοδος αφού δεν προκαλεί νέκρωση των ιστών, γίνεται σημείο, σημείο στην περιοχή της περίσσειας του δέρματος, δημιουργώντας μια μικρόκαρπη που δίνει το αποτέλεσμα του lifting στην περιοχή που στοχεύουμε .είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι σε αυτή τη soft χειρουργική διαδικασία δεν συμπεριλαμβάνονται αναισθησία, τομές, ράμματα, ουλές χειρουργείου και γενικότερα χειρουργικό ρίσκο.

Οι συνεδρίες είναι από μια έως τρεις ανά 28 ήμερες με αποτέλεσμα στο τέλος των συνεδρίων ίδιο με αυτό της κλασσικής βλεφαροπλαστικής η ίδιο με οποιοδήποτε αποτέλεσμα χειρουργικής παρέμβασης για εξάλειψη ρυτίδων και περίσσειας δέρματος.

Η βασική διάφορα του plexer από την κλασσική βλεφαροπλαστική που κάνει την πρώτη μέθοδο να υπερτερεί της δεύτερης είναι ότι με τη νέα μέθοδο που πραγματοποιείται σταδιακά υπάρχει το περιθώριο διόρθωσης μικροατελειών (που στο 99% δεν υπάρχουν) κατά τη διάρκεια των συνεδριών επιφέροντας την τελειότητα στο αποτέλεσμα χωρίς τις δυσάρεστες καταστάσεις ενός διορθωτικού κλασσικού χειρουργείου για ατέλειες όπως λαγόφθαλμο, εκτρόπιο κ.α.

Τα βήματα προόδου της επιστήμης της διορθωτικής χειρουργικής παρουσιάζουν τη νέα φόρμα ενέργειας που καλεί και προκαλεί και τον πιο διστακτικό άνθρωπο σε οτιδήποτε παρεμβατικό, να μπει στη διαδικασία να τη «δοκιμάσει»…